Het appartement

Het appartement is op de eerste verdieping van een klein besloten complex rond een gemeenschappelijk zwembad met groot zonneterras. De ruime tuin is goed onderhouden met volgroeide palmbomen en veel bloemperken. Het is geschikt voor 6 personen plus een kindje tot 2 jaar.

Ideaal appartement voor vakantie met kinderen Het complex wordt in de schoolvakanties veel bezocht door gezinnen met kinderen. Daardoor zijn er altijd snel vriendjes en vriendinnetjes te vinden om mee te spelen en te zwemmen. De helft van de appartementen wordt permanent bewoond door een mix van Nederlanders, Spanjaarden en Engelsen.

Van peuterbedje tot badspeeltjes, van babyfoon tot kinderstoel. Aan alles is gedacht om uw gezin een heerlijke vakantie te bezorgen. Alles is nieuw Het appartement is in 2007 compleet verbouwd. Werkelijk alles is vernieuwd van terras tot keuken met luxe materialen in een mediterrane stijl met een terracotta tegelvloer en okerkleurige wanden. Ook is er airconditioning die zowel verwarming als verkoeling kan geven.

De indeling

Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken en eethoek. Het voorterras heeft zeezicht en ook de vuurtoren en het oude fort van Puerto Pollensa is te zien.

De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed, een grote inbouwkast en een badkamer en suite met ligbad, douche met massagestralen, designwastafel en toilet. De ouderslaapkamer geeft toegang tot het ruime zonnige achterterras met een uniek uitzicht op de Tramuntana bergen.

Er zijn twee kinderslaapkamers. Een met een stapelbed en veel kastruimte. De ander heeft een stapelbed en een bankbed waarop twee personen kunnen slapen. Deze slaapkamer heeft ook airconditioning en een grote inbouwkast. Er is ook een houten babybedje. Er is een tweede badkamer met douche, toilet en een mooie design wasbak. Beide badkamers hebben vloerverwarming. De huur in ons appartement is inclusief schoonmaak, beddengoed en handdoeken. Hiernaast ziet u de layout van het te huren appartement.

Belangrijk! Dit is een niet-roken appartement. In het appartement mag absoluut niet gerookt worden. We houden het graag fris en nieuw voor onze grote en kleine gasten. Het appartement is op de eerste verdieping en daarom helaas niet geschikt voor minder-validen. Dat geldt ook voor huisdieren.

  
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam